Šmarješke Toplice 2018

“TRENIRANO SRCE ZMORE VEČ” V TERMAH ŠMARJEŠKE TOPLICE
Datum odhoda: nedelja, 11. marec 2018

Ponovno tudi vabljeni v Terme Šmarješke Toplice, poznano kot vodilni center za rehabilitacijo bolezni srca in ožilja. Poleg dnevno vsaj treh vodenih in koronarnim bolnikom primernih oblik aerobne telesne vadbe ter prehranske delavnice s tečajem kuhanja bo v naši ponudbi ponovno delavnica za izboljšanje spomina.

odhod iz Celja v nedeljo 11.marca ob 15. uri – parkirišče pred hotelom Faraon, Ljubljanska cesta
odhod iz Ljubljane v nedeljo 11.marca ob 15. uri – hala Tivoli

Čas trajanja: od: 11-18.marca 2018. *Cena: polpenzion 301,00 eur/os. Možnost plačila na 5 obrokov!
***Hotel Toplice (polpenzion v dvoposteljni sobi), Doplačilo za enoposteljno sobo znaša 8,- eur/dan.
Če boste koristili lasten prevoz je lahko vaše bivanje tudi krajše od 7 dni.

Ponudba vključuje: namestitev v dvo in/ali enoposteljnih sobah hotelov Šmarjeta **** ali Toplice***, kopalne plašče v sobah, polne ali polpenzione z varovalno prehrano za koronarne bolnike • 6 x posebne vaje v telovadnici za koronarne bolnike (po težavnostnih skupinah) • Dnevno tri aerobne vadbe (hidrogimnastika, vaje v telovadnici, nordijska hoja ali vodeni sprehodi) • Delavnica zdrave prehrane z osebnim svetovanjem in praktičnim tečajem kuhanja • bogat večerni animacijski program, organizacijo izletov po želji • 10 % popusta na vse zdravstvene storitve • brezplačni prevoz za skupino nad 15 oseb

Erika Petek: 040 731 784 (Celje in ostale regije)
Marjan Lužnik: 031 668 453 (Ljubljana in Gorenjska