Občni zbor društva 2018

• iz Kranja ob 8.30 uri —parkirišče Sloga Kranj, nasproti Mercatorja Primskovo
  • iz Ljubljane ob 9.15 uri —parkirišče Dolgi most
  • iz Celja ob 10.20 uri —parkirišče pred hotelom Faraon, Ljubljanska cesta

Pričetek občnega zbora ob 11. uri v Srebrni dvorani (zdraviliški del Thermane). Več informacij o občnem zboru na spletnih straneh društva: www.drustvo-nsos.si Dnevni red je objavljen na spletni strani društva. Na voljo pa bo tudi pred samim vstopom v Srebrno dvorano.
Po končani skupščini bo kosilo v salonu Bidermajer (v pritličju). V prijetnem in elegantnem okolju ter izbrani kulinariki bo osebje Thermane poskrbelo za prijetno počutje. Sledi razvedrilni program glasbene skupine Sukerb.

Veselimo se srečanja z vami in vas vabimo tudi iz najbolj oddaljenih krajev Slovenije. Avtobusni prevoz bo organiziran iz Kranja, Ljubljane in Celja. V kolikor nimate možnosti koristiti našega prevoza, lahko uporabite tudi vlak s katerim so odlične povezave do Laškega. Od železniške postaje do Thermane je cca. 5 – 10 minut hoje.

Prosimo za obvezno prijavo – tudi če boste prišli z lastnim prevozom.
Kotizacija za kosilo znaša 10,- eur / po osebi (gotovina) – razliko in vse ostale stroške krije društvo. Prisrčno vabljeni!