Trenirano srce zmore več (Šmarješke Toplice)

Datum odhoda: nedelja, 12. marec 2017

VABILO NA ZDRAVSTVENO DELAVNICO V TERME ŠMARJEŠKE TOPLICE
(Trenirano srce zmore več)


Datum odhoda: nedelja, 12. marec 2017

Spoštovane članice in člani društva, ponovno vas vabimo v eno najlepših slovenskih naravnih zdravilišč, poznano kot vodilni center za rehabilitacijo bolezni srca in ožilja. Tudi letos bo naše srečanje pestro in zanimivo. Poleg dnevno vsaj treh vodenih in koronarnim bolnikom primernih oblik aerobne telesne vadbe ter prehranske delavnice s tečajem kuhanja so letošnja novost v naši ponudbi delavnice za izboljšanje spomina.

odhodi iz Celja ob 14. uri - parkirišče pred hotelom Faraon, Ljubljanska cesta
odhodi iz Ljubljane ob 15. uri - hala Tivoli


Čas trajanja: 7 dni ali manj. *Cena: polpenzion 42,40 eur/dan (Možnost plačila na 5 obrokov! Plačilo ob odhodu na recepciji hotela)
Imate tudi možnost bivanja samo 5 ali 4 dni (z lastnim prevozom nazaj)
*Hotel Šmarjeta (1/2 sobe) , **** Cene veljajo na osebo. Doplačilo za enoposteljno sobo znaša 8,- eur/dan.

Ponudba vključuje: namestitev v dvo in/ali enoposteljnih sobah hotelov Šmarjeta **** ali Toplice****, kopalne plašče v sobah, polne ali polpenzione z varovalno prehrano za koronarne bolnike • 6 x posebne vaje v telovadnici za koronarne bolnike (po težavnostnih skupinah) • Dnevno tri aerobne vadbe (hidrogimnastika, vaje v telovadnici, nordijska hoja ali vodeni sprehodi) • Delavnica zdrave prehrane z osebnim svetovanjem in praktičnim tečajem kuhanja • bogat večerni animacijski program, organizacijo izletov po željah društva • 10 % popusta na vse zdravstvene storitve • brezplačni avtobusni prevoz

Vsi člani društva, ki boste bivali v Šmarjeških Toplicah ste v sredo 15. marca vabljeni na redni občni zbor društva, ki bo v Beli dvorani ob 11. uri in se tako pridružili članom, ki bodo ta dogodek prišli posebej s tem namenom.

Aktualna obvestila

Kje lahko uveljavljam popuste z člansko izkaznico: