Zbiranje 40.000 overjenih podpisov volivcev za razpis zakonodajnega referenduma

prenos obrazca (pdf)

Spoštovani!

Z vašo pomočjo je pobudniku zakonodajnega referenduma g. Ocvirku uspelo v nekaj dneh zbrati več kot 5.000 podpisov.

Hvala vsem, ki ste pri zbiranju aktivno sodelovali!

V torek, 3. oktobra 2017 je pričel teči zakonski 35-dnevni rok za zbiranje 40.000 overjenih podpisov volivcev za razpis zakonodajnega referenduma.

NAVODILA ZA ODDAJO OVERJENEGA PODPISA PODPORE:

Natisnite obrazec

Na razpolago (v priponki: ) imate  obrazce.  prenos obrazca (pdf)

V vseh priloženih obrazcih je ŽE označena vrsta podpore (A. ZR), kot zapisana šifra podpore (750) in geslo: ZA RAZUMNE ČAKALNE VRSTE

Obrazec odnese volivec na katerokoli UPRAVNO ENOTO v potrditev podpisa na obrazcu. Postopek je brezplačen.

Podpis podpore lahko oddate tudi elektronsko preko portala e-uprave:

V portal e-uprave morate biti prijavljeni in imeti ustrezno digitalno kvalificirano potrdilo (sigen-

ca, halcom…).

Elektronski odgovor upravne enote o oddanem glasu prek e-portala natisnite in pošljite

pobudniku referenduma g. Ocvirku na njegov naslov ali e-mail; zazdravjeneroda@gmail.com

Potrjen obrazec je potrebno v originalu poslati pobudniku g. Ocvirku na naslov:

JOŽEF IVAN OCVIRK

4208    ŠENČUR

P.P. št. 3

POMEMBNO: Obrazec, ki ga pobudnik ne prejme, ne šteje!

5.       Če pusti bolnik/volivec potrjen obrazec v vaši ambulanti, ga čimprej pošljite na navedeni naslov pobudnika. Obrazec se lahko pošlje z navadno pošto. Večje število podpisanih obrazcev lahko prinesete tudi v pisarno Strokovnega združenja zasebnih zdravnikov in zobozdravnikov na Dunajsko cesto 162 v Ljubljani, posebno v zadnjih dneh, tik pred iztekom roka za oddajo podpisov (7 dni po 6.11.2017).

POMEMBNO: ZADNJI DAN ZA OSEBNO OVERITEV PODPISA NA UPRAVNI ENOTI ALI ELEKTRONSKO ODDAJO VLOGE JE 6. november 2017!!

Poleg vzorcev obrazca in navodil za oddajo overjenega podpisa je v priponki tudi vzorec za plakat formata A4, ki ga lahko natisnete in informacijo skupaj z navodili za oddajo podpisa ponudite svojim bolnikom.

Skupaj nam bo uspelo preprečiti uveljavitev škodljivega zakona!

Priloga: obrazec za izpolnitev

Aktualna obvestila

25.10.2017
24.10.2017
Vabimo vas na letošnji pohod po poteh Velenjskega jezera, ki bo v torek, 31. okrobra 2017. Tema letošnjega pohoda je "Skupaj za moč srca”, ki je hkrati tudi tema letošnjega svetovnega dneva srca.
02.03.2017
Datum: sreda, 15. marec 2017