Zdravstvena delavnica Portorož / zima 2017

Tudi v hladnih dneh ima morje pomirjujoč učinek. Prijetnen oddih v središču Portoroža s popolnim pogledom na portoroški zaliv. Raznolike možnosti aktivnosti ali mirnega počitniškega oddiha bodo blagodejno vplivali na sivi vsakdanjik pred bližajočo zimo. Wellness je dobro počutje telesa in duha ter zdrav način življenja. Je aktivnost, ki nam daje dovolj energije za srečo, zdravje in izpolnjenost.

odhod iz Celja ob 10.00 uri - hotel Faraon, Ljubljanska cesta
odhod iz Ljubljane ob 11.15 uri - parkirišče Dolgi most
Čas trajanja: 5 dni (4 nočitve) od: 29.nov.— 3.dec. 2017

Grand Hotel Portorož *****
Polpenzion / soba 1/2 znaša 38,00 eur/dan + turistična taksa 1,27 eur

Enoposteljna soba stane: 49,00 eur/dan. (Ali pa si pravočasno poiščite “cimra” in si delita dvoposteljno sobo). Plačilo za hotelske storitve: individualno vsak gost posebej na recepciji hotela. Doplačilo na avtobusu: 10,- eur (doplačilo za malico in prevoze)

1.dan (sreda) Vožnja z avtobusom na relaciji Celje - Ljubljana - Koper - Portorož. Krajši postanek na primorski avtocesti počivališče Ravne in malica. Nadaljevanje poti do Portoroža in po 14. uri namestitev v Grand hotelu Portorož (Hotel v centru Portoroža neposredno ob plaži in glavni aveniji) . Do večerje prosto za razne aktivnosti po vaši izbiri.

2—4. dan (čet-pet-sob) Po zajtrku se lahko pridružite hoji pod vodstom hotelske animatorke ali telovadbi v bazenih in na prostem (v sezoni), popoldnevi prosto za razne aktivnosti, plavanje v hotelskih bazenih s termomineralno vodo, bazeni z ogrevano morsko vodo, nordijska hoja (ne pozabite na pohodniške palice), rekreacija v vodi pod vodstvom fizioterapevta.

Za doplačilo so na voljo tudi tretmaji, masaže in programi Shakti - Ayurveda centra, Thalasso centra, Wai Thai centra, Lepotnega centra, Centra celostnega pomlajevanja in rehabilitacije; Sauna Park s 7 vrstami savn…
Hotel je neposredno povezan s centrom Terme Portorož, ki nudi najcelovitejšo termalno, zdravstveno in wellness ponudbo.

Letošnja novost: izvedba merjenja krvnega sladkorja pred zajtrkom (ni obvezno). Merjenje sladkorja v krvi je odlično orodje za vpogled v trenutno raven sladkorja. Izvedba meritve je preprosta in hitra. Merilniki krvnega sladkorja (glukometri) so ključnega pomena za dnevno sledenje ravni glukoze v krvi in s tem dobrega zdravljenja diabetesa

5.dan (nedelja) Po zajtrku prosto do odhoda, ki bo ob 11.00. uri izpred hotela. Predviden prihod v Ljubljano ob 12.30, v Celje ob 14.00 uri.

Prijave do 27.11.2017 oz. zasedbe mest na avtobusu in hotelu. Ne odlašajte s prijavo!

Morebitne spremembe programa si ogledate na: www.drustvo-nsos.si Prijazno vabljeni vsi člani društva.

Aktualna obvestila

Kje lahko uveljavljam popuste z člansko izkaznico: