Praznovanje dneva srca

“SVETOVNI DAN SRCA”
v petek, 28. septembra 2018 ob 12.uri, (Tavčarjev dvorec – Visoko)

Spoštovani!
V mesecu septembru se svet spominja zdravja srca, spominja se ideje, da je potrebno ohranjati zdravje in življenje za uspešno prihodnost. Svetovni dan srca v mesecu septembru je posebna priložnost, da se s skupnimi močmi združeni borimo proti sodobni bolezni, ki uničuje naša srca. Skupna naj bo vizija kako ohraniti zdravje in življenje, kako ohraniti zdravo srce in kako živeti na način, da bomo zdravi, srečni in ustvarjalni.

Praznovanje dneva srca organiziramo v posebni dolini, za katero mislimo, da lahko z vsemi svojimi aktivnostmi, pozitivno energijo ter lepoto gora in gozdov postane DOLINA ZDRAVJA.
V tej dolini zdravja – Poljanski dolini se nahaja posebno mesto TAVČARJEV DVOREC VISOKO, ki pravzaprav skozi svojo zgodovino predstavlja simbol Slovenskega naroda.

Ob prihodu bomo organizirali lažji pohod po ravnem od Tavčarjevega dvorca do naselja Poljane. Sledi pogostitev in druženje na prostem. Ob 16. uri bo predavanje akad. prof. dr. Metke Zorc na temo “Aktualna problematika slovenskega zdravstva, ki zadeva vse nas”

Organizirali smo avtobusni prevoz – in sicer:
iz Celja ob 9.15 uri – parkirišče pred hotelom Faraon, Ljubljanska cesta
iz Ljubljane ob 10.45 uri – parkirišče pri Dolgem mostu

Doplačilo za dogodek znaša 8 eur/ po osebi (malica in prevozi)
Prijave sprejemata: Erika Petek: 040 731 784 in Marijan Lužnik: 031 668 453

VABIMO TUDI ČLANE IZ BLIŽNJE IN DALJNE OKOLICE, DA SE PRIJAVIJO
IN PRIDEJO Z LASTNIM PREVOZOM.

Naša iskrena želja je, da se 28. septembra 2018 ob 12.00 uri v čim večjem številu udeležimo te posebne slovesnosti ob svetovnem dnevu srca in da obudimo ponovno pomembnost preventive in borbe proti boleznim srca.

Veselimo se srečanja z vami in vas najlepše pozdravljamo.