Predbožična rekreativna delavnica Portorož

Čas trajanja: 5 dni (4 nočitve) od: 12 -16. decembra 2018

Grand Hotel Portorož ****
Polpenzion / soba 1/2 znaša 45,00 eur/dan na osebo + turistična taksa

Enoposteljna soba stane: 60,00 eur/dan. (Ali pa si pravočasno poiščite “cimra” in si delita dvoposteljno sobo). Plačilo za hotelske storitve: individualno vsak gost posebej na recepciji hotela. Doplačilo na avtobusu: 10,- eur (doplačilo za malico in prevoze)

1.dan (sreda) Vožnja z avtobusom na relaciji Celje – Ljubljana – Koper – Portorož. Krajši postanek na primorski avtocesti počivališče Ravne in malica. Nadaljevanje poti do Portoroža in po 14. uri namestitev v Grand hotelu Portorož (Hotel v centru Portoroža neposredno ob plaži in glavni aveniji) . Do večerje prosto za razne aktivnosti po vaši izbiri.

2—4. dan (čet-pet-sob) Po zajtrku se lahko pridružite hoji pod vodstom hotelske animatorke ali telovadbi v bazenih in na prostem (v sezoni), popoldnevi prosto za razne aktivnosti, plavanje v hotelskih bazenih s termomineralno vodo, bazeni z ogrevano morsko vodo, nordijska hoja (ne pozabite na pohodniške palice), rekreacija v vodi pod vodstvom fizioterapevta.

Za doplačilo so na voljo tudi tretmaji, masaže in programi Shakti – Ayurveda centra, Thalasso centra, Wai Thai centra, Lepotnega centra, Centra celostnega pomlajevanja in rehabilitacije; Sauna Park s 7 vrstami savn…
Hotel je neposredno povezan s centrom Terme Portorož, ki nudi najcelovitejšo termalno, zdravstveno in wellness ponudbo.

• V petek 14.12. vabljeni na Mednarodni simpozij bolezni srca in žilja MC Medicor – posvečen znanosti in etiki. Simpozij se bo pričel ob 16.30 uri v Kongresnem centru hotela Slovenija. Nadaljevanje bo v soboto 15.12. s pričetkom ob 10.uri na tematiko “Nova vizija zdravljenja bolezni srca in žilja 2018”.Priloge za prenos:
    Vabilo
    Program simpozij 20185.dan (nedelja) Po zajtrku prosto do odhoda, ki bo ob 11.00. uri izpred hotela. Predviden prihod v Ljubljano ob 12.30, v Celje ob 14.00 uri.

Prijave do 8.12.2018 oz. zasedbe mest na avtobusu ali hotelu. Ne odlašajte s prijavo!

Morebitne spremembe programa si ogledate na: www.drustvo-nsos.si
Prijazno vabljeni vsi člani društva.

Erika Petek: 040 731 784 ali Marijan Lužnik: 031 668 453