Datum odhoda: sreda, 11.december 2019

odhod iz Celja ob 9.30 uri – parkirišče pred hotelom Faraon, Ljubljanska cesta
odhod iz Ljubljane ob 10.45 uri – parkirišče pri Dolgem mostu
Čas trajanja: 5 dni (4 nočitve od: 11—15. decembra 2019)

Cena polpenziona v dvoposteljni sobi je 45,- eur/dan + turistična taksa
Enoposteljna soba stane: 61,- eur/dan. Plačilo za hotelske storitve: individualno vsak gost posebej na recepciji hotela. Plačilo na avtobusu: 15,- eur (doplačilo za prevoz, prosim pripravite drobiž)

1.dan – sreda Vožnja z avtobusom na relaciji Celje – Ljubljana – Štanjel. Postanek v Pršutarni Ščuka v Štanjelu z degustacijo domačega pršuta, sira, vina, ogled pršutarne (8 eur) in lokalnih znamenitosti v kraju. Nadaljevanje poti v Portorož in namestitev v izbranem hotelu. Prosto za razne aktivnosti ali počitek do večerje.

2.dan – četrtek Izvedba merjenja krvnega sladkorja pred in po zajtrku v avli hotela.

Merjenje sladkorja v krvi je odlično orodje za vpogled v trenutno raven sladkorja. Izvedba meritve je preprosta in hitra. Merilniki krvnega sladkorja (glukometri) so ključnega pomena za dnevno sledenje ravni glukoze v krvi in s tem dobrega zdravljenja diabetesa.

3.dan – petek Po zajtrku prosto za razne aktivnosti, plavanje v hotelskih bazenih s termomineralno vodo, bazeni z ogrevano morsko vodo, nordijska hoja (ne pozabite na pohodniške palice), rekreacija v vodi pod vodstvom fizioterapevta.

Ob 15.uri vabljeni na Mednarodni simpozij bolezni srca in žilja MC Medicor. Simpozij se bo pričel ob 15.30 uri v Kongresnem centru hotela Slovenija. Nadaljevanje bo v soboto 14.12. s pričetkom ob 10.uri

4.dan – sobota Po zajtrku prosto za razne aktivnosti, plavanje v hotelskih bazenih s termomineralno vodo, bazeni z ogrevano morsko vodo, nordijska hoja (ne pozabite na pohodniške palice), rekreacija v vodi pod vodstvom fizioterapevta.

5.dan – nedelja Odhod bo ob 11.00.uri izpred hotela. Prihod v Ljubljano ob 12.30, v Celje ob 14.00 uri.

Prijave do 6.12.2019 oz. razpoložljivosti na avtobusu ali hotelu. Ne odlašajte s prijavo. V primeri bolezni ali nezmožnosti udeležbe prosimo za pravočasno odjavo saj s tem omogočite udeležbo nekomu na čakalni listi.

Morebitne spremembe programa si ogledate na: www.drustvo-nsos.si

Prijave sprejemajo:
Erika Petek: 040 731 784 (Celje in ostale regije)
Marijan Lužnik: 031 668 453 (Gorenjska)

Prijazno vabljeni vsi člani društva.