Datum odhoda:

odhod iz Ljubljane:

ob 12.15 uri – parkirišče pri Dolgem mostu

Čas trajanja:

6 dni (5 nočitev od: 13—18. junij 2021)

CENE IN NAMESTITEV: GRAND HOTEL****PORTOROŽ

60,00 EUR (dvopost.) in 80,00 EUR (enopost.) na osebo – nočitev/zajtrk +TT

Za plačilo storitev lahko uporabite tudi turistične bone od lani, če jih še niste porabili.

Ostala doplačila: večerja 7,- eur. Avtobusni prevoz v obe smeri: 19,- eur (vključuje malico na poti).

1.dan…Vožnja z avtobusom na relaciji Celje – Ljubljana – Portorož. Namestitev v Grand hotelu.

Do večerje razne aktivnosti po želji, sprehod, plavanje bazenih ali morju…ali pa uživanje na plaži.

2.dan – 5.dan…Dobrodošli v Grand hotelu. Izbrali smo hotel s tradicijo v središču Portoroža. Najstarejši hotel resorta LifeClass Hotels & Spa je prepoznaven po večerih klavirske glasbe, svežih sladicah Café Centrala ter enostavnem dostopu do Term Portorož. Zasebna plaža ter vrhunska kulinarika na vsakem koraku sta le še pika na i celotni izkušnji.

Izvedli bomo tudi predavanje v dvorani Grand hotela kjer bivamo (dvorana v pritličju). Predaval bo Janez Tasič,, prim., dr. med., spec. interne medicine na temo koronarne bolezni, športa in prehrane. Dan uro boste izvedeli po prihodu v hotel.

Skozi vse dni so tukaj še aktivnosti kot je vodna rekreacija in pohodi v naravi. Ob morju nas pot pripelje do srednjeveškega mesta Piran, do čarobnih Sečoveljskih solin ali do Forma Vive, galerije na prostem s čudovitim razgledom na Portoroški zaliv.

Morska voda deluje blagodejno in celo zdravilno. Privoščite si jo v notranjih in zunanjih bazenih ali v morju. Kadar koli. Ob glavni portoroški promenadi boste v središču dogajanja. Korak do morja, sprehodi in nakupi, uživanje v popoldanski kavi in sladoledu…

5.dan…Odhod domov bo ob 11.00.uri izpred hotela. Prihod v Ljubljano ob cca.12.30, v Celje ob cca.14.00 uri.

Morebitne spremembe programa si lahko ogledate na: www.drustvo-nsos.si

Prijazno vabljeni vsi člani društva.

Za prijave prosim pokličite:

Erika Petek: 040 731 784 ali Marijan Lužnik: 031 668 453

Prijave sprejemamo do 10.6.2021 oz. razpoložljivosti na avtobusu ali hotelu. Ne odlašajte s prijavo!

Predlagamo tudi da se dogovorite za cimra/ro, če ste sami – in tako bistveno znižate ceno.