Dan srca v Poljanski dolini

v petek, 30. septembra ob 11.uri,  (Tavčarjev dvorec – Visoko)

Spoštovani člani in prijatelji Društva na srcu operiranih Slovenije

Ob svetovnem dnevu srca smo se odločili, da ponovimo druženje vseh članov in prijateljev Društva na srcu operiranih Slovenije skupaj z Društvom za zdravje naroda.

Želim, da bi bilo to druženje prijetno in koristno, da bi skupno ohranjali spomin na prelepo dolino zdravja – Poljansko dolino. Potrebno je ohranjati naše zdravje in aktivnost v okolju, ki prenaša pozitivno energijo na vsakega izmed nas. Ta energija je potrebna za lepše in lažje življenje.

Naše druženje bo povezano s pohodom po prelepi dolini med gozdovi ob šumenju poljanske Sore. Pohod bo lahek in nezahteven.

 Organizirali smo avtobusni prevoz  – in sicer:

iz Celja ob 8.15 uri – parkirišče hotel Faraon, Ljubljanska cesta

iz Ljubljane ob 9.45 uri – parkirišče Dolgi most

Doplačilo za dogodek znaša 10 eur/ po osebi 

Prijave sprejemata: Erika Petek: 040 731 784 in Marijan Lužnik: 031 668 453

VABIMO TUDI ČLANE IZ BLIŽNJE IN DALJNE OKOLICE, DA SE PRIJAVIJO 

IN PRIDEJO Z LASTNIM PREVOZOM. 

Tavčarjev dvorec predstavlja zgodovinski simbol slovenskega naroda, ne samo skozi domačijo pisatelja dr. Ivana Tavčarja, pač pa skozi misli in delo začetnika interne medicine in Medicnske fakultete na slovenskem, prof. dr. Igorja Tavčarja.

Po končanem pohodu in aktivnostih se bomo malo okrepčali, nato pa srečali v samem dvorcu na predavanju prof. dr. Metke Zorc z naslovom: »Medicor in današnji čas«.

Želimo si, da se vsi vključimo v diskusijo kako skupno, za vse slovenske bolnike soustvarjati slovenski zdravstveni sistem.

Veselimo se srečanja z vami in vas prisrčno pozdravljamo.