Datum odhoda:
sreda 14. december 2022

odhod iz Celja: 

ob 11.15 uri – hotel Faraon, Ljubljanska cesta

odhod iz Ljubljane: 

ob 12.30 uri – parkirišče pri Dolgem mostu 

Čas trajanja: 

4 nočitve od 14—18. 12.2022 – Grand Hotel Portorož 4* -Polpenzion (zajtrk in večerja)
Turistična taxa: 2,50€ prijava: 1,50€
Doplačilo na avtobusu: 24 eur
(part. za prevoze in malico)

Plačilo za hotelske storitve: individualno vsak gost posebej na recepciji hotela.

CENE IN NAMESTITEV: GRAND HOTEL****PORTOROŽ

45,00 EUR (dvopost.) in 65,00 EUR (enopost.) na osebo – nočitev/zajtrk +TT

Ne glede na letni čas je naša Obala vedno zanimiva in je v mrzlih zimskih dneh edino zatočišče, kjer na sprehodu ob sončnem vremenu ne občutite mraza do kosti. Sprehodi po kamnitih ulicah Pirana so tudi v zimskim mesecih, ko brije hladna burja, nekaj posebnega. Posedanje v dvoje ob kavi ali izbranem kozarcu vina ob morju, kjer boste morda ujeli igro delfinov bo nepozabno.

  • 4x polpenzion s samopostrežnim zajtrkom in večerjo
  • Neomejeno kopanje v bazenih s termalno vodo
  • Brezplačna uporaba fitnes naprav v dop.času
  • Kopalni plašč v sobi – brezplačna uporaba
  • Hotel je povezan s centrom Terme Portorož, (zdravstveno in wellness ponudba).
  • Na voljo tudi tretmaji, masaže in programi (za doplačilo) Shakti – Ayurveda centra, Thalasso centra, Wai Thai centra, Lepotnega centra…
  • Podrobnosti o strokovnem predavanju in športno razvedrilnih programih boste dobili na recepciji hotela v času vašega bivanja.
  • Prijave sprejemamo do vključno  8.12.2022 -ozi

Prijazno vabljeni vsi člani društva.

Za prijave prosim pokličite:
Erika Petek: 040 731 784 ali Marijan Lužnik: 031 668 453

Prijava je zavezujoča! V primeru bolezni ali druge zadržanosti prosimo pravočasno sporočite odpoved – sicer vam bodo v hotelu zaračunali stroške bivanja za vse dni, saj so sobe rezervirane na vaše ime.

Simpozij M.C.Medicor

V času našega bivanja ste vabljeni  na mednarodni simpozij MC Medicor Slovenija: “Bolezni srca in žilja”, ki bo v Kongresnem centru Hotela Slovenija 16. 17. decembra 2022. Dogodek bo posvečen 20. letnici prve transkatetrske aortne zaklopke (TAVI). Dogodka se bodo s predavanji udeležili strokovnjaki, ki so nosilci razvoja medicinske stroke na tem področju, kot so: prof. dr. Eberhard Grube, prof. dr. Oscar Mendiz, prof. dr. Michael Mack, prof. dr. Dipti Itchhaporia, prof. dr. Roberto Favaloro, prof. dr. Flavio Ribichini, prof. dr. Saibal Kar in drugi. M.C. Medicor se več kot 30 let trudi, da prenaša znanje in nove ideje v Slovenski medicinski prostor. Na ta način lahko z razvojem medicinske znanosti in novih idej pomagajo slovenskim srčnim bolnikom, ki združeni v Društvu na srcu operiranih Slovenije in Društvu za zdravje naroda, kot civilna družba budno spremljajo njihovo delo.