ČLANSTVO

Združujemo že prek 200 članov. Postanite tudi vi naš član/ica! Ni nujno, da ste bili operirani na srcu, ni nujno, da imate kakšno od srčnih bolezni.

Tudi če ste popolnoma zdravi, lahko postanete naš član/ica in nam pomagate v prizadevanjih, da preprečimo širjenje srčno žilnih bolezni, ki vsako leto zahtevajo življenja mnogih Slovenk in Slovencev.

DEJAVNOSTI

Če ste kreativnega značaja in imate nove zamisli o tem, kaj vse bi se dalo še narediti, vam bomo z veseljem prisluhnili.

Društvo od vas pričakuje, da boste sodelovali z udeležbo na vsakoletni skupščini, občnem zboru. In seveda na tistih prireditvah, ki vas bodo zanimale. Pa nikar ne mislite, da so vsa naša srečanja skrajno resna, znamo se tudi zabavati

ČLANARINA

Članice in člani našega društva vsako leto plačajo članarino. Višino članarine na predlog upravnega odbora potrjuje občni zbor. Tako zbrana sredstva se porabljajo zelo natančno in namensko, nad čemer bdita tako upravni kot tudi nadzorni odbor in seveda tudi občni zbor, se pravi vsi člani in članice.

Znesek članarine v letu 2019/20 znaša 19,00- eur.