Izlet v Italijo in kongres Medicor v Portorožu

Drage članice in člani

Minilo je 20 let od začetka delovanja Mednarodnega centra za zdravljenje bolezni srca in žilja MC MEDICOR Slovenija. To posebno obletnico, posvečeno srčnim bolnikom bomo obeležili s kongresom »Bolezni srca in žilja« v kongresnem centru Hotela Slovenija v Portorožu.

PROGRAM:
1. dan – 15.12.2023 (petek): Vožnja po Primorki z vmesnim postankom do Italije, Trsta in naprej do gradu. Sledi ogled gradu Miramar (oz. ital. Castello di Miramare). Grad stoji na slikoviti vzpetini nad morjem, obdan pa je s prekrasnim parkom in predstavlja pravo pašo za oči.
Zatem se bomo podali na slikovite ulice v centru mesta. Trst velja za prestolnico kave – ne samo zaradi svojih številnih zgodovinskih kavarn, temveč tudi zato, ker se v tržaškem pristanišču pretovori največ surove kave v Italiji. Individualni ogled mesta in nakupi…V večernih urah prihod v Portorož, namestitev in večerja.

2. dan – 16.12.2023 (sobota): Zajtrk v izbranem hotelu. Ob 9.uri pričetek kongresa Medicor (vmesna pavza za okrepčitev). Na kongresu s predavanji sodelujejo izjemni strokovnjaki s področja srčne kirurgije in kardiologije, ki so bili 20 let del naše skupne poti.
Ob 20. uri pričetek kulturnega programa in slavnostna večerja. Nočitev

3. dan – 17.12.2023 (nedelja): Zajtrk v izbranem hotelu. Ob 11. uri odhod avtobusa izpred Grand hotela.


Datum odhoda: petek, 15. dec. 2023

Cena:
52 € na osebo na dan v dvoposteljni sobi. (2x nočitev / zajtrk)

Turistična taksa: 2,5 € prijava: 1 €
Dodatne opcije po izbiri:
enosposteljna soba: 88 €/dan
večerja v petek zvečer: 25 € za posameznike, za celo skupino: 12 €

Doplačilo na avtobusu:
vsi prevozi in malica na poti: 35 €
vstopnina/grad Miramar: 12 €

iz Ljubljane ob 9.30 uri —parkirišče Dolgi most
iz Celja ob 8.15 uri —hotel Faraon, Ljubljanska cesta

Povratek v nedeljo, 17. dec. ob 11. uri (Grand Hotel)


Prijave sprejemamo do zapolnitve avtobusa ali hotela:
email: prijave@drustvo-nsos.si (navedite prosim ime, priimek, kraj vstopa na bus in mobitel za vsakega udeleženca), če emaila nimate lahko pokličete: 031 668 453 (Marijan Lužnik)

Prijava je zavezujoča! V primeru bolezni ali druge zadržanosti prosimo pravočasno sporočite odpoved (najmanj 3 dni pred odhodom) – sicer vam bodo v hotelu zaračunali stroške bivanja za vse dni, saj so sobe rezervirane na vaše ime.

Natisni-to-vabilo